Napa Milih Lightman

Lightman - Produsen pengalaman kanthi pengalaman taun suwene ing lampu panel sing dipimpin.

Lightman - Produsen kuat sing duwe garis produk sing paling lengkap sing ngliput paling akeh jinis lampu panel.

Lightman - Produsen profesional kanthi kemampuan nyedhiyakake solusi lampu sing dipimpin kanthi lengkap.

Lightman - Produsen sing misuwur bisa ngupayakake kepuasan pelanggan ing salawas-lawase!

Pabrik Kita

factory

Sertifikat

certificate

Keuntungan Kita 

advantage

Layanan Kita

Kanggo kabeh pitakon babagan kita utawa produk, kita bakal mangsuli sampeyan kanthi rinci ing 24 jam.

Kita duwe terjemahan sing apik, dodolan lan layanan sing semangat sing bisa ngomong babagan basa Inggris.

We nawakake layanan OEM. Bisa nyithak logo owm ing produk, bisa ngatur kemasan kothak ritel lan liya-liyane.

Kita wis ngalami insinyur R&D lan kita duwe kemampuan sing kuwat kanggo nindakake proyek ODM.