Napa Milih Lightman

Produsen pengalaman kanthi pengalaman taun suwene ing lampu panel sing dipimpin. Produsen kuat sing duwe garis produk sing paling lengkap sing kalebu macem-macem jinis lampu panel sing dipimpin. Produsen profesional kanthi kemampuan nyedhiyakake solusi lampu sing dipimpin kanthi lengkap. Produsen pimpinan sing dipercaya bisa ngupayakake kepuasan pelanggan ing salawas-lawase!

Keuntungan Kita

  • Upgrading one fixture to LED can save nearly $7 per month.Upgrading one fixture to LED can save nearly $7 per month.

    Ngirit Dhuwit

    Nganyarke siji peralatan kanggo LED bisa ngirit $ 7 saben wulan.
  • LED uses 85% less energy than halogen and 18% less than CFL.LED uses 85% less energy than halogen and 18% less than CFL.

    Cekap Energi

    LED nggunakake 85% energi sing kurang saka halogen lan 18% kurang saka CFL.
  • LED reaches full brightness instantly, with no flicker or warm-up.LED reaches full brightness instantly, with no flicker or warm-up.

    Langsung Padhang

    LED tekan padhange kanthi cepet, tanpa lampu cepet utawa anget.
  • Capability to provide full led lighting solutions.Capability to provide full led lighting solutions.

    Profesional

    Kemampuan kanggo nyedhiyakake solusi lampu sing dipimpin lengkap.

Babagan Shenzhen Lightman

Shenzhen Lightman Optoelectronics Co, Ltd minangka perusahaan berteknologi tingkat tinggi kanthi manufaktur lan fasilitas pencahayaan LED maju. Taun 2012, Lightman nyiyapake pabrik OEM "LED Panel Lamp Co, Ltd." sing nggawe OEM supaya perusahaan lampu domestik lan internasional. Perusahaan khusus ing teknologi pencahayaan panel LED lan nawakake garis lengkap solusi lampu panel LED.