• Kekirangan panel LED kuwatir kanggo produsen telpon pinter Android

    Kabeh pengin tampilan OLED ing ponsel? Ok, bisa uga dudu kabeh wong, luwih-luwih yen dibandhingake karo AMOLED biasa, nanging kita pancen pengin, tanpa panjaluk, Super AMOLED 4-plus inci ing ponsel pintar Android sabanjure. Masalahe, ora cukup kanggo muter-muter miturut isuppl ...
    Waca liyane
  • "Lampu panel LED panel laser engraving laser" nembus penilaian produk anyar

    Boye Laser bubar ngluncurake seri engraving laser plate pandhuan cahya anyar - "Mesin panel ukiran laser lampu panel LED". Mesin kasebut nggunakake teknologi fokus dinamis lan pirang-pirang teknologi inovatif kanggo ngatasi masalah gangguan pinggiran lan ...
    Waca liyane
  • Panasonic Jepang ngluncurake lampu panel LED perumahan tanpa sorotan lan ngredhakake lemes

    Matsushita Electric Jepang ngetokake lampu panel LED perumahan. Lampu panel LED iki nggunakake desain apik gayane sing efektif bisa nyegah sorotan lan menehi efek cahya sing apik. Lampu LED iki minangka produk generasi anyar sing nggabungake reflektor lan pelat pandhuan cahya miturut ...
    Waca liyane
  • Papat pituduh utawa ndeleng kanthi jelas target sabanjure perusahaan lampu LED

    Ing wulan Juni 2015, Pameran Lampu Internasional Guangzhou, pameran pencahayaan paling gedhe ing donya, rampung. Teknologi lan tren anyar sing ditampilake ing pameran kasebut dadi fokus industri. Saka pangembangan pencahayaan tradisional nganti pencahayaan LED, Philips lan ...
    Waca liyane
  • Lampu LED, lampu xenon, lampu halogen, sing praktis, sampeyan bakal ngerti sawise maca

    Lampu halogen, lampu xenon, lampu LED, sing salah sawijining praktis, sampeyan bakal ngerti sawise maca. Nalika tuku mobil, sawetara wong bisa nggatekake pilihan lampu mobil kanthi gampang. Nyatane, lampu mobil padha karo mripat mobil lan bisa bening ing peteng. Nggoleki dalan sing dienggo, mobil biasa duwe ...
    Waca liyane
  • Keuntungan cahya panel dipimpin Lightman

    Ningkatake energi ing ekonomi karbon rendah global saiki, nyuda konsumsi energi, ningkatake efisiensi operasional dadi konsensus sosial. Ing konteks iki, lightman miwiti "badai pengurangan" ing bidang pencahayaan ruangan, lan ngluncurake lampu panel LED anyar. Th ...
    Waca liyane
  • Apa sing nyebabake cahya sing dipimpin luwih peteng?

    Lampu LED sing peteng, umume umume. Nyimpulake sebab peteng lampu LED ora luwih saka telung poin ing ngisor iki. Manik-manik lampu LED kerusakan driver dibutuhake ing voltase kurang DC (ngisor 20V), nanging pasokan utama yaiku voltase AC dhuwur (AC 220V). Kanggo ...
    Waca liyane
  • Napa lampu kilat LED suhu warna dadi populer saiki?

    Wis dingerteni manawa njupuk gambar ing jarak cedhak nalika cahya utamane peteng, ora preduli sepira kekuwatane motret cahya cahya lan peteng, ora ana lampu kilat sing bisa dijupuk, kalebu SLR. Dadi ing telpon, wis ngasilake aplikasi lampu kilat LED. Nanging, amarga watesan ...
    Waca liyane
  • Lima faktor utama sing bakal nyebabake umure lampu LED?

    Yen sampeyan nggunakake sumber cahya kanggo wektu sing suwe, sampeyan bakal entuk mupangat ekonomi lan nyuda tilas karbon. Gumantung saka desain sistem, pangurangan fluks bercahaya minangka proses normal, nanging bisa diabaikan. Nalika fluks bercahaya dikurangi alon-alon, sistem bakal tetep kondhisi ...
    Waca liyane
  • Telung teknologi utama kanggo lampu panel sing dipimpin

    Kinerja optik (distribusi cahya): Kinerja optik lampu panel LED utamane nyakup persyaratan kinerja ing babagan luminositas, spektrum lan chromaticity. Miturut standar industri paling anyar "Metode Tes LED Semikonduktor", umume ...
    Waca liyane
  • Proses kontrol produksi lampu panel LED status kontrol kualitas

    Minangka jinis produk elektronik cahya, lampu panel LED mbutuhake cara lan fasilitas manajemen kualitas sing ketat lan ketat kanggo njamin keandalan mutu, kalebu kinerja kaluwihan lan kekurangan, stabilitas panggunaan, lan jaminan urip. Umume, saka ...
    Waca liyane
  • Komponen lampu panel LED lan rincian teknis

    Kanthi pangembangan industri pencahayaan LED, lampu panel LED sing asale saka lampu latar LED, duwe cahya seragam, ora ana sorotan, lan struktur sing apik banget, sing ditresnani wong akeh lan minangka tren cahya modern modern ing njero ruangan. Komponen utama lampu panel LED 1. Panel ...
    Waca liyane
  • Prospek pasar lampu modern LED lan papan pangembangan

    Pangembangan lampu modern ing rong taun kepungkur bisa diarani sombong lan ora bisa dibendung. Akeh pabrikan lan pedagang nggunakake kesempatan kasebut kanggo njupuk kesempatan lan nyerang kahanan kasebut, sing nyepetake pangembangan kategori pencahayaan modern. Konsep ringan aku ...
    Waca liyane
  • Driver LED kuat

    Minangka komponen inti lampu LED, pasokan listrik LED kaya jantung LED. Kualitas daya drive LED langsung nemtokake kualitas lampu LED. Kaping pisanan, ing desain struktural, catu daya drive LED ruangan kudu duwe fungsi anti banyu sing ketat; yen ora, ora bisa tahan ...
    Waca liyane
  • Driver LED duwe telung solusi teknis utama

    1. RC Buck: perwujudan sederhana, piranti cilik, regane murah, ora ajeg. Utamane digunakake konfigurasi lampu LED 3W lan ngisor, lan ana bebaya kebocoran amarga kerusakan papan lampu, mula cangkang struktural awak lampu kudu diisolasi; 2. Pasokan listrik sing ora terisolasi: biaya i ...
    Waca liyane