• Lampu Panel LED China

    15 Mei 2011. Industri lampu LED isih banget pecah karo akeh pesaing wiwitan.Nalika teknologi diwasa, konsolidasi industri bakal kedadeyan, lan bakal ana penerbangan menyang kualitas lan merek sing wis mapan.Produsen lampu LED multinasional lan lokal kayata Philips, Osr...
    Waca liyane
  • Inovatif Twinkly Squares mlebu pasar

    MILAN, 15 September 2022 /PRNewswire/ - Merek lampu cerdas terkemuka ing Italia, Twinkly, wis ngangkat bar maneh kanggo solusi lampu cerdas kanthi ngluncurake produk Squares paling anyar.Twinkly Squares minangka mozaik interaktif saka piksel raksasa sing nggumunake sing nggabungake teknologi lan ...
    Waca liyane
  • Ukuran pasar layar kutub lampu LED saya tambah akeh

    Ing taun-taun pungkasan, ukuran pasar layar kutub lampu LED saya tambah akeh.Kanthi dandan lan popularisasi teknologi informasi, syarat pangguna kanggo produk kualitas saya mundhak.Ana liyane lan liyane produk terminal kutha pinter ing pasar.Th...
    Waca liyane
  • Klasifikasi lan karakteristik daya drive LED

    Pasokan daya drive LED minangka konverter daya sing ngowahi sumber daya dadi voltase lan arus tartamtu kanggo nyopir LED supaya bisa ngetokake cahya.Ing kahanan normal: input daya drive LED kalebu frekuensi daya voltase dhuwur AC (yaiku daya kutha), DC voltase kurang, D voltase dhuwur ...
    Waca liyane
  • "OSRAM LED Automotive Interior Lighting Product Pambuka lan Tren Aplikasi" webinar kasil rampung

    Ing tanggal 30 April 2020, seminar online "OSRAM LED Automotive Interior Lighting Product Introduction and Application Trends" sing dianakake dening Avnet kasil rampung.Ing seminar iki, OSRAM Opto Semikonduktor, Grup Bisnis Otomotif, lan Insinyur Pemasaran- Dong Wei nggawa ...
    Waca liyane
  • Analisis rute teknis utama LED cahya putih kanggo cahya

    1. Chip Blue-LED + jinis fosfor kuning-ijo kalebu jinis turunan fosfor multi-werna Lapisan fosfor kuning-ijo nyerep bagean saka cahya biru chip LED kanggo ngasilake photoluminescence, lan bagean liyane saka cahya biru saka LED chip ditularaké metu saka lapisan fosfor ...
    Waca liyane
  • Apa bedane solusi lampu cerdas lan sistem lampu tradisional?

    Saiki, sistem lampu tradisional wis diganti karo solusi lampu cerdas kanthi teknologi canggih, sing mboko sithik ngganti cara kita mikir babagan peraturan kontrol bangunan.Ing taun-taun pungkasan, industri lampu wis ngalami owah-owahan.Sanajan sawetara owah-owahan wis kedadeyan ...
    Waca liyane
  • Lampu Revolusi nyedhiyakake solusi lampu LED kanggo Rexel

    Revolution Lighting Technologies Inc, panyedhiya solusi lampu LED paling dhuwur ing Amerika Serikat, ngumumake dina iki yen wis kerja sama karo Rexel Holdings, distributor produk lan solusi listrik ing donya, kanggo adol solusi lampu LED.Teknik Lampu Revolusi...
    Waca liyane
  • Kekurangan panel LED dadi masalah kanggo produsen telpon pinter Android

    Saben uwong pengin tampilan OLED ing ponsel, ta?Oke, bisa uga ora kabeh wong, utamane yen dibandhingake karo AMOLED biasa, nanging kita mesthi pengin, ora dikarepake, Super AMOLED inci 4-plus ing telpon pinter Android sabanjure.Masalahe, mung ora cukup kanggo ngubengi miturut isuppl...
    Waca liyane
  • "LED panel cahya guide plate mesin laser engraving" lulus taksiran produk anyar

    Boye Laser bubar ngluncurake seri engraving laser piring panuntun cahya anyar - "mesin engraving laser piring lampu panel LED".Mesin kasebut nggunakake teknologi fokus dinamis lan sawetara teknologi inovatif kanggo ngatasi masalah gangguan pinggiran lan awan ...
    Waca liyane
  • Panasonic Jepang ngluncurake lampu panel LED omah tanpa silau lan ngilangi kesel

    Matsushita Electric Jepang ngetokake lampu panel LED omah.Lampu panel LED iki nganggo desain apik gayane sing bisa nyuda silau lan menehi efek cahya sing apik.Lampu LED iki minangka produk generasi anyar sing nggabungake reflektor lan piring pandhuan cahya miturut op ...
    Waca liyane
  • Papat arah utawa ndeleng kanthi jelas tujuan sabanjure perusahaan lampu LED

    Ing wulan Juni 2015, Pameran Lampu Internasional Guangzhou, pameran lampu paling gedhe ing donya, rampung.Teknologi lan tren anyar sing ditampilake ing pameran kasebut dadi fokus industri.Saka pangembangan lampu tradisional nganti lampu LED, Philips lan liyane ...
    Waca liyane
  • Lampu LED, lampu xenon, lampu halogen, sing praktis, sampeyan bakal ngerti sawise maca

    Lampu halogen, lampu xenon, lampu LED, sing salah sijine praktis, sampeyan bakal ngerti sawise maca.Nalika tuku mobil, sawetara wong bisa gampang nglirwakake pilihan lampu mobil.Nyatane, lampu mobil padha karo mripat mobil lan bisa cetha ing peteng.Delengen dalan ngarep, mobil biasa duwe ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan lampu panel sing dipimpin Lightman

    Ningkatake energi ing ekonomi karbon rendah global saiki, nyuda konsumsi energi, nambah efisiensi operasional wis dadi konsensus sosial.Ing konteks iki, lightman ngetokake "badai subtraction" ing babagan cahya njero ruangan, lan ngluncurake lampu panel LED anyar.Th...
    Waca liyane
  • Apa sing nyebabake cahya sing dipimpin dadi peteng?

    Sing luwih peteng lampu LED, sing luwih umum.Ringkesan alasan kanggo peteng lampu LED ora luwih saka telung poin ing ngisor iki.Manik-manik lampu LED sing ngrusak driver dibutuhake supaya bisa digunakake ing voltase rendah DC (ing ngisor 20V), nanging pasokan listrik biasa yaiku voltase dhuwur AC (AC 220V).Kanggo...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2