Shenzhen Lightman Optoelectronics Co, Ltd

Shenzhen Lightman Optoelectronics Co, Ltd minangka perusahaan berteknologi tinggi negara kanthi fasilitas manufaktur lan teknologi pencahayaan LED maju. Taun 2012, Lightman nyiyapake pabrik OEM "LED Panel Lamp Co, Ltd." sing nggawe OEM supaya perusahaan lampu domestik lan internasional. Perusahaan khusus ing teknologi pencahayaan panel LED lan nawakake garis lengkap solusi lampu panel LED.

Kita mbangun tim R&D sing kuwat sing kasusun saka ahli termal, optik, listrik sing duwe pengalaman akeh ing riset teknologi, pabrik, manajemen, lan sapiturute. Para pekerja sing dilatih kanthi tliti priksa manawa produk kita dijamin kualitas apik. Penjualan profesional ngiringan karo para pelanggan kapan wae. Baris produksi otomatis kanthi otomatis, instrumen fotoelektrik, peralatan bungkusan ASM lan instrumen pangujian, ngidini kita nyedhiyakake produk, kualitas stabilitas tinggi lan efisiensi.

Kita mbangun kerjasama karo akeh pemasok bahan mentah lan komponen ing saindenging jagad, kayata MITSUBISHI, SAMSUNG, EPISTAR, CREE, BRIDGELUX, ATMEL, PHLIPIS, OSRAM, ON SEMICONDUCTOR, MEANWELL etc.

Umume produk lampu panel sing dipimpin kita entuk sertifikat UL, CUL, DLC, CE, ROHS, FCC, TUV, GS, SAA lan EMC, lan saiki diekspor ing Eropa, Amerika Lor, Jepang, Australia, Amerika Kidul, negara-negara Asia lan wilayah. . Kanthi kualitas lan layanan sing apik, kita entuk kepercayaan lan pujian sing gedhe saka para pelanggan omah lan luar negeri lan nggawe gambar merek lan reputasi apik ing industri lampu LED.

Ing ngisor iki yaiku jaringan penjualan global lightman: