Shenzhen Lightman Optoelektronik Co., Ltd.

Shenzhen Lightman Optoelektronik Co.,Ltd.minangka perusahaan teknologi tinggi tingkat negara kanthi fasilitas manufaktur lan tes lampu LED canggih.Ing 2012, Lightman nyetel pabrik OEM "LED Panel Lighting Co., Ltd."sing nggawe pesenan OEM kanggo perusahaan lampu domestik lan internasional.Perusahaan kasebut duwe spesialisasi ing teknologi pencahayaan panel LED lan nawakake solusi lampu panel LED sing komprehensif.

We mbangun tim R&D kuwat dumadi saka termal, optik, ahli electrical karo pengalaman sugih ing riset teknologi, Manufaktur, Manajemen etc. Buruh Highly dilatih nggawe manawa produk kita ing kualitas apik dijamin.Penjualan profesional ngetutake para pelanggan kapan wae.Lini produksi otomatis majeng, instrumen fotoelektrik, peralatan kemasan ASM lan instrumen pangujian, ngidini kita nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur, stabilitas lan efisiensi dhuwur.

Kita mbangun kerjasama karo akeh pemasok bahan mentah lan komponen ing saindenging jagad, kayata MITSUBISHI, SAMSUNG, EPISTAR, CREE, BRIDGELUX, ATMEL, PHLIPIS, OSRAM, ON SEMICONDUCTOR, MEANWELL lsp.

Umume produk lampu panel sing dipimpin entuk sertifikat UL, CUL, DLC, CE, ROHS, FCC, TUV, GS, SAA lan EMC, lan akeh diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Jepang, Australia, Amerika Selatan, negara lan wilayah Asia. .Kanthi kualitas lan layanan sing apik, kita nampa kapercayan lan pujian saka pelanggan domestik lan luar negeri lan mbangun citra merek lan reputasi sing apik ing industri lampu LED.

Ing ngisor iki minangka jaringan penjualan global lightman: