Shenzhen Lightman Optoelektronik Co., Ltd.

alamat

Gedung Industri Haoting, Taman Industri 3, Distrik Guangming, Kota Shenzhen, Provinsi Guangdong, 518106, PRChina

Kontak

Telpon: 0086-755-27155478

Fax: 0086-755-36905240

Skype

Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa kerjasama, aja ragu-ragu kanggo ngirim email menyanginfo@lightman-led.comutawa gunakake formulir pitakon ing ngisor iki.Wakil sales kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.Matur nuwun kanggo kapentingan ing produk kita.

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita