Shenzhen Lightman Optoelectronics Co, Ltd

Alamat

Gedung Perindustrian Haoting, Taman Industri kaping 3, Distrik Guangming, Kota Shenzhen, Propinsi Guangdong, 518106, PRChina

Hubungi

Tel: 0086-755-27155478

Faks: 0086-755-36905240

Yen sampeyan duwe prekara babagan produk utawa kerjasama, tulung email menyang kita ing info@lightman-led.comutawa gunakake formulir inkuiri ing ngisor iki. Wakil penjualan kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam. Matur nuwun kanggo kapentingan kanggo produk kita.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita