Misi Perusahaan: Lampu ing jagad iki

Nilai inti: Kejujuran, matur nuwun, Tanggung jawab

Falsafah Corporate:

Sinau lan Progress Work minangka tem supaya bisa sukses.

Ati mbukak-mbukak lan ngapura.

Target target lan kinerja.

Setel conto liwat tanggung jawab.

Sambungake wong dadi kebajikan minangka link utama.

Falsafah Layanan:

Maksimalake regane kanggo pelanggan.

Inisiatif.

Efisiensi.

Standardisasi.

Kawicaksanan.

Komunikasi:

Kejujuran menang mbesuk.

Profesionalisme meksa kualitas kasebut.

Budaya Perusahaan: Kesopanan, Kerjasama, Persib, Kasetyan, Positivitas, Profesionalisme.

01